Val av mäklare i Upplands Väsby

Det var dags att sälja lägenheten i Upplands Väsby och hitta ett hus. Nu var frågan vad de skulle tänka på för att hitta rätt mäklare till försäljningen.

När de köpte sin första lägenhet ihop så hade de precis slutat studera och börjat jobba. De hade aldrig ägt någon bostad förut och kände att de inte hade varit så duktiga på att veta vad de ville och inte ville. Och mäklaren hade visst varit bra, men samtidigt väldigt påstridig och det hade gjort att de kände sig lite överkörda efter köpet.

Nu när de själva skulle sälja lägenheten så ville de inte använda sig av samma mäklare. De letade därför igenom utbudet i Upplands Väsby, för att se vem som de skulle anlita till lägenhetsförsäljningen. Och ganska snabbt hittade de namnet på en mäklare som de kände igen från en väns försäljning. En mäklare som de tyckte mycket om.

Mäklare till hjälp i Upplands Väsby

De flesta mäklare är mycket lika varandra, och grunderna för hur de utför sitt arbete är identiska. Men ändå kan man ha vissa punkter som man vill få uppfyllda, för att kunna säga att man har hittat rätt mäklare i Upplands Väsby.

För paret hade det handlat om priset på tjänsten, att annonsering på sidor på internet ingick och att de till och med fick en gratis homestyling. Det var något som de inte hade funderat på, men som tydligen var något som mäklaren hade valt att prova på som extra lockbete för kunderna.

7 Apr 2023