Ta hjälp av ett företag specialiserat på kontorsflytt i Stockholm

Har företaget växtvärk? Sitter ni trångt men drar er för att flytta då det är så mycket som måste fixas och planeras? Det finns företag specialiserade på just kontorsflytt i Stockholm.

Ni kanske ska expandera och byta till större lokaler eller så har ni bara hittat en lokal som passar er och er verksamhet bättre. Oavsett om ni är ett enmansföretag eller en jättekoncern så är det viktigt att till hundra procent fokusera på sitt företag och sina eventuella anställda. Helst ska man hinna med att tänka på kunderna också. Att själv försöka strukturera upp en stor företagsflytt kan vara en ganska så dålig idé. Bättre är då att ta hjälp av ett flyttföretag med stor erfarenhet av kontorsflytt i exempelvis Stockholm.

Fylld kontor med medarbetare

Även telefon och internet ska flyttas

Vid en kontorsflytt är det inte bara lådor som ska packas och märkas med innehåll och var de ska placeras på den nya adressen. Även möbler och innehåll i kökslådor ska med liksom eventuella krukväxter. En väldigt viktig sak är telefonabonnemang, internet och andra prenumerationer som ska flyttas. El och gas ska avläsas och stängas av och adressändring ska göras hos skatteverket.

Det är alltså mycket att tänka på. De flyttfirmor som har just kontorsflytt som sin specialité är väl insatta i att företagets verksamhet inte kan drabbas av några avbrott bara för att man ska byta lokaler. De kan därför sköta all logistik och planering så att telefoner och internet fungerar på den nya adressen på dag nummer ett. Men självklart kan inte allt detta fixas i sista minuten utan en företagsflytt kräver ordentlig planering och förberedelse.

Det är mycket som ska planeras så var ute i god tid

En god idé är att så tidigt som möjligt kontakta en flyttfirma och be dem komma ut till företaget för att göra en inventering över allt som ska flyttas. Flyttfirman lämnar sedan en kostnadsfri offert på det eventuella arbetet. Man kan själv bestämma hur mycket man vill ha hjälp med. Kanske vill man packa själv och sen bara ha bärhjälp. Ibland flyttar man dessutom bara inom samma byggnad och även detta kan man få hjälp med. Ett seriöst flyttföretag har givetvis försäkringar men är extra försiktiga med flytt av datorer och andra viktiga saker. Men vill ni försäkra er om att det är rätt flyttfirma ni anlitar ska ni be om referenser. Läs mer på: https://www.kontorsflyttstockholm.com/

17 Mar 2020