Ta hjälp av en städfirma i Stockholm

Det finns många skäl till varför man ska vända sig till en städfirma i Stockholm. För några år sedan var detta en fråga som nästan uteslutande rörde företag, fastighetsägare och BRF:er. Endast ett fåtal privatpersoner valde en städfirma i Stockholm för mer regelbunden hjälp. Men, sedan Rut-avdraget såg dagens ljus och där man genom detta fått en möjlighet att dra av halva arbetskostnaden för hushållsnära tjänster så har detta kommit att bli en fråga för alla.

Fler och fler väljer att anlita en städfirma i Stockholm och det kan också ses utav det faktum att branschen nästan exploderat och där nystartade företag hela tiden ser dagens ljus. Detta på gott och ont då många av dessa inte alls når den verkshöjd man som kund har rätt att begära och då många dessutom erbjuder sina anställda villkor som inte alls ligger i linje med det vi förväntar oss i Sverige.

Välj en seriös städfirma i Stockholm

Ett tips gällande detta: är du intresserad av att anlita en städfirma i Stockholm så kan du också ta ett ansvar och ett aktivt beslut. Du kan välja en extremt billig städfirma och, innerst inne, veta att de anställda inte alls arbetar under bra villkor - eller också kan du betala lite mer och veta att de har fina villkor och exempelvis kollektivavtal.

Det handlar inte om många kronor extra, men du hjälper till att bidra till en renare bransch genom detta ställningstagande. Här nedan tänkte vi lite snabbt gå igenom några av de tjänster som en städfirma i Stockholm erbjuder och vad du som blivande kund således kan ta hjälp med i framtiden:

Tjänster som en städfirma erbjuder

  • Hemstädning. Den absolut mest använda tjänsten handlar om hemstädning. Att man som privatperson kan betala för professionell städning gör att man också får en massa tid över till annat. Hemstädning minskar stressen och ger en lite lugnare tillvaro. Att de flesta kunderna är vanliga småbarnsfamiljer säger en hel del.
  • Flyttstädning. Alla måste genomföra en flyttstädning och det är ett extremt krävande projekt som både tar tid och som måste ske med största noggrannhet. Genom att ta professionell hjälp med flyttstädningen så kan man fokusera på att komma på plats i den nya bostaden och lämna över nycklarna med gott samvete till de som köpt den gamla lägenheten.
  • Storstädning. Att någon gång per år anlita en städfirma i Stockholm för en rejäl städning gör att man har en bra grund att stå på i framtiden. Detta kan inkludera allt från städning av garage, fönsterputs och rejäla punktinsatser av spis, ugn och kylskåp. En befrielse för många!
  • Kontorsstädning. Företag som utökar sin kontorsstädning ser vinster i form av en bättre arbetsmiljö, en ökad trivsel och färre sjukdagar. Det handlar om en rejäl investering och detta är, tack och lov, något som fler också börjat upptäcka. Vi presterar bättre i rena miljöer - oavsett om det handlar om arbetet eller hemmet.
2 Nov 2022