Låt flytten bli enklare

En flytt kommer med massor av måsten. Allt ska packas i tid, det ska flyttas till det nya stället och det ska städas noggrant. Vi alla vet hur lång tid detta tar, speciellt flyttstädningen.

Hur känner ni inför en flytt? Sorg, över att lämna det gamla stället? Eller glädje över att få komma till ett nytt hem och skapa nya minnen? En flytt kan vara väldig känslosam. Man kommer dessutom inte undan allt som behöver göras kring flytten. När man ska flytta står man inför packning, transportering och städning. Sedan börjar samma visa igen på nya stället. Det ska då bäras in och packas upp. Detta kan kännas som alltför mycket. Speciellt om tiden är knapp och energin inte räcker till. Ta hjälp med er flytt och gör flytten enklare för er.

Hur kan de underlätta för er?

Ett företag som arbetar med flyttstädning kan underlätta väldigt mycket. De kan städning och vet vilka medel man ska användas på de olika ytorna. Dessutom har de själv med sig de medel och städverktyg som de behöver. En sak mindre att behöva tänka på. De har koll på hur de ska städa för att det ska vara en godkänd flyttstädning. Med hjälp av en checklist går de igenom alla rum och tar noggrant på alla ställen - avlopp, lister, bakom spis, mm. När du tar hjälp av en städfirma som arbetar med flyttstädning kan du tryggt och med gott samvete lämna över ditt gamla hem till de som ska flytta in. Läs mer om flyttstäd på denna hemsida: https://www.flyttstädigöteborg.se

30 Nov 2020