Har du tänkt på magasinering?

Ibland har vi bara för mycket saker i en för liten bostad. Kanske säljer du saker, slänger dem eller skänker bort? Om något är viktigt för dig att spara ska du fundera på andra alternativ.

Vi mår aldrig bra av att ha ett för rörigt eller allt för fullt hem. Hur det än är så mår vi bäst med lagom eller mer minimalistiskt. Alla intryck stressar oss och livet kan bli både tungt och svårt om du har trängt in allt för mycket i ditt hem. Risken är att du slutar älska dina saker om de får dig att må dåligt. Så om du bor för trångt under en period, eller om du plötsligt ärver en massa saker, är magasinering en riktigt smart grej att ta till. Låt dina möbler och ägodelar som du inte använder dagligen vila i ett magasin tills du är redo att använda dem eller ta beslut om dem.

Vilken typ av magasinering?

När du kommit på tanken att magasinera börjar du säkert söka efter olika alternativ. Du behöver ta ställning till olika priser och också olika typer av standard. Det finns både varm och kall magasinering och vilket du behöver beror så klart på vad du ska magasinera. Klarar dina saker kall magasinering eller bör du betala lite mer för att de ska få stå varmt? Det är också smart att tänka på var magasinet är beläget. Kommer du vilja ha tillgång till sakerna i ditt magasin eller kommer de stå orörda en längre tid? Läs mer om magasinering på denna sida: https://www.magasineringtäby.se 

10 Dec 2020