Från ett hem till ett annat

Vill du slippa krångel med att städa vid din flytt? Ta istället hjälp av en firma som gör jobbet åt dig och du kan släppa tankar på städning av ditt gamla boende och fokusera på ditt nya hem.

Att flytta tar tid och mycket planering. Så att slippa tänka på flyttstädning är guld värt för dig när du är mitt i flytten. Alla som flyttat någon gång i livet vet hur jobbigt det kan vara med en flytt. Allt som ska organiseras och packas ner i lådor, det är mycket jobb med det. Och att sedan också vara tvungen att städa, det kan vara svårt att orka med. För en flyttstädning är inte som en vanlig städning. Det ska vara mycket grundligt gjort och missar man något så får man nedslag under besiktningen och måste då göra om städningen. Om du istället tar hjälp av en städfirma så kan du släppa din gamla bostad efter sista flyttlasset gått och du kan istället fokusera på ditt nya hem. För dig som vill ta hjälp så tar du flyttstäd som hjälp som ser till att din gamla bostad klarar sig igenom besiktningen.

Återvinn och skänk

När du flyttar så organiserar du upp ditt liv genom att du slänger eller skänker bort saker medan du packar. Att verkligen gå in för rensningen när du flyttar är skönt för när du sedan packar upp i nya hemmet kommer du bara se saker du uppskattar. Gamla saker som aldrig används är bättre att skänka bort, så kanske någon annan får användning för de sakerna. Och du slipper ha gamla lådor på vinden eller i källaren som bara tar plats. När du är i denna fas i flytten med rensning glöm då inte bort att återvinna material och ge bort sånt som det inte är något fel på. När du återvinner gör du ett bra val för klimatet samtidigt som du rensar bort gammalt och blir som en ny människa.

Naturliga städtips

För dig som gillar att städa naturligt finns det flera produkter att använda dig av vid städningen. Det är billigare än att köpa rengöringsmedel och bättre för miljön. Du slipper också alla kemikalier i de rengöringsmedel som finns på marknaden. De naturliga produkterna du kan använda vid städning är salt, citron, ättika och den bästa av alla är bikarbonat. Det går lätt att lösa ett stopp i avloppet med hjälp av bikarbonat och hett vatten. Vi rekommenderar att läsa mer på denna sajt: https://www.städfirmaeskilstuna.se

5 Apr 2020