Företagsflytt utan huvudvärk

Att flytta stora företag är inte alltid en dans på rosor. Om företaget bara ska byta våningsplan i en kontorsbyggnad så kan flytten ändå gå relativt smidigt, men om företaget ska byta lokaler med stora avstånd emellan så tar det både tid och mycket kraft. För att flytten ska gå så smidigt som möjligt så kan det vara bra att ta professionell hjälp. Med professionell hjälp så syftar vi på ett företag som är speciellt inriktade på att hjälpa företag med att flytta. Ett riktigt bra flyttföretag för företagare kan hjälpa er att flytta hela kontoret på bara några dagar och gör det möjligt för er att bara kliva in på det nya kontoret och fortsätta utan stopp och problem. De kan flytta skrivbord, maskiner, datorer och annat som måste följa med i flytten. De kan även koppla in allt som behöver fungera i den nya lokalen så ni slipper tänka på det. Med andra ord sköter de allt så det bara är för de anställda att slå sig ner på sin nya arbetsplats och fortsätta utan onödiga driftstopp.

Företagsflytt blir vanligare

Fler och fler företag väljer att byta lokaler och därför har det även kommit fler företag som sysslar med just företagsflyttar. I storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö så finns det därför gott om företag som kan genomföra denna tjänst. Tack vare att det finns många företag som konkurrerar om företagsflyttarna så går det att begära offerter från flera företag för att få det bästa priset för just er företagsflytt. För det är troligtvis bara att glömma att genomföra flytten själv. Det är ett stort och tungt arbete som tar extremt lång tid om man inte har gjort det förut. Det skapar onödigt långa stopp i verksamheten som kan vara mer kostsamma för företaget i minskade intäkter än vad kostnaden är för att anlita ett flyttföretag. Om man väljer att genomföra flytten själv  så måste man själv koppla in datorer, skrivare och andra maskiner som är viktiga för verksamheten. En annan aspekt är att företagsflyttarna har en försäkring som täcker eventuella skador på ert material under flytten. Det är bättre att deras försäkringsbolag får ta eventuella kostnader om något går sönder i flytten.

Kombinerad flytt och städ

Många företag som sysslar med företagsflytt har även samarbeten med städfirmor, så ni kan få ett bättre totalpris för flytthjälp och flyttstädning. Självklart måste ni nämligen lämna den tidigare lokalen i gott skick och renstädad. Det är alltså smidigare betala ett och samma företag för båda tjänsterna. De två företagen sköter sedan sinsemellan upp betalning för städningen och du som anlitar tjänsterna betalar bara en faktura.

6 Aug 2017