Flytt & flyttstädning i Jönköping

Vid en flytt ska bostaden städas ordentligt för att det ska kännas välkomnande för de nya boende, men hur gör man det på ett bra sätt? Vem utför flyttstädning i Jönköping och hur går det till?

Vid en flytt är det väldigt många saker att tänka på, förutom vart man ska flytta. Flytten ska anmälas till Folkbokföringen och till alla företag som man har abonnemang hos. Förutom till skola, tandläkare, vårdcentralen, gymmet, vänner och bekanta. Abonnemang på el, bredband med mera ska avslutas eller flyttas, och dessutom ska allt bohag packas ner i kartonger eller emballeras på annat sätt. Flytthjälp i form av släkt och vänner eller en flyttfirma, ska bokas in och kanske ska även en skåpbil hyras. Det är en hel del som behöver ordnas och det tar lång tid och är energikrävande. Och i slutändan ska också bostaden lämnas hel och ordentligt flyttstädad.

Anlita flyttstädning

När man flyttat och vill installera sig i det nya boendet i lugn och ro så är det skönt att anlita ett företag som utför flyttstädning i Jönköping. En flyttstädning ska vara minutiöst noggrant utfört och det tar mycket tid och är svårt att som lekman få det riktigt bra. Om man söker på internet så kan man lätt hitta företag som utför flyttstädning. Det är bra att välja ut tre stycken som man tycker låter bra och kontakta dem för att få en offert på deras arbete så man kan jämföra priser i förväg. Eftersom en flyttstädning följer samma checklista så brukar priset för en flyttstädning vara beroende på hur stor bostaden är.

Hur går en flyttstädning till?

Företag som utför städtjänster brukar också utföra flyttstädning men en del har mer eller mindre specialiserat sig eftersom det är en slags städning som är extra noggrann. En flyttstädning får man dessutom garanti på. Om klagomål uppstår från den nya boende så är det städfirman som svarar och eventuellt gör korrigeringar, så den före detta boende behöver inte oroa sig. Vid en flyttstädning så rengörs precis alla ytor som finns i bostaden. Väggar, golv, tak och allt som lampor, dörrar, fönster. Det blir städat i ugnen, kylen och frysen samt alla skåp. Även under badkaret och i garderober. Fakturan som städbolaget skickar brukar ha en betaltid på minst 10 dagar, så att eventuella klagomål kan redas ut. Och summan ska överensstämma med offerten, om man begärt det i förväg. Läs mer på denna webbplatsen: https://www.flyttstädningijönköping.nu

26 Feb 2020