Erfaren flyttfirma i Kungälv

Flytta innebär inte bara att möbler ska från ett ställe till ett annat. De ska packas noga och hemmet städas. Något en flyttfirma i Kungälv kan hjälpa till med.

Linnea var klar med studierna och skulle äntligen få flytta hem igen. Efter flera år på orten hade hon glömt hur mycket jobb det var innan hela flytten var överstökad. Nu blev hon påmind och trots att det inte var första gången kunde hon inte komma ihåg hur hon gjorde.

Efter att ha ordnat alla papper började hon sökandet efter en flyttfirma som kunde hjälpa henne att transportera hela bohaget till den nya lägenheten. Innan hon själv bestämt sig fick hon rekommendationer från en klasskamrat som använt sig av en flyttfirma som även kunde svara på alla frågor som kunde tänkas dyka upp.

Flyttfirma i Kungälv kunde bokas in

Linnea kontaktade en flyttfirma i Kungälv och fick veta att de gärna hjälpte henne med flytten. Ett datum bokades in och tid bestämdes. För att de skulle ha alla detaljer skickade hon en mail. Förutom den snabba servicen skickade de information som kunde göra flytten enklare för henne.

Där gavs tips som att flytten var ett bra tillfälle att rensa bort saker som hon inte längre behövde, sådant som var onödigt och kunde kastas. De sa även att lådor och skåp skulle tömmas för enklare transport. Men om hon önskade kunde de ta hand om all packning åt henne och även göra en flyttstädning. Det var bara hon återkom om det när hon tagit sig en funderare. Kontakta en flyttfirma här: www.flyttfirmakungälv.net

30 Jun 2022