En flyttfirma i Stockholm är mer kundanpassad

I den ökande konkurrensen inom flyttbranschen i Stockholm så är kunderna de stora vinnarna. Att fler och fler flyttfirmor dykt upp på marknaden i Stockholm har nämligen gjort att priserna har sjunkit och att själva servicen blivit betydligt bättre där man ser att allt fler extratjänster dyker upp – utan att de påverkar priset som de gjorde för bara några år sedan. Skulle en person i Stockholm flytta förr om åren och valde att anlita en flyttfirma för ändamålet så kunde han räkna kallt med att det enbart handlade om hjälp med bärande av möbler och bohag samt transport av detta till den nya bostaden. Ville denne person i Stockholm utöver detta ha hjälp med annat av den flyttfirma han anlitat; ja, då fick han också vara beredd att betala extra för de tjänster han ville ha inkluderade.

Så var det alltså förr och om man jämför med en flyttfirma som opererar i Stockholm i dagsläget så kan man här se en markant skillnad; både gällande kvaliteten på arbetet, på priserna och på vad som ingår i deras tjänster. Vad är då dessa tjänster och varför är det en så stor fördel att dessa plötsligt ingår i priset för en flyttfirma i Stockholm?

Jo, här handlar det om att man köper ett slags flyttpaket av den flyttfirma man anlitar i Stockholm där allt ifrån paketering, bärande, transport, bärande till den nya bostaden och flyttstädning ingår. Just det sistnämnda – flyttstädning – var tidigare något som man tvingades anlita ett annat företag för i Stockholm och något som en vanlig flyttfirma sällan erbjöd och här har man som kund verkligen en stor fördel. Alla som någon gång flyttat vet att just detta moment – flyttstädning – är det absolut jobbigaste och det som – om man använder sig av extern hjälp – också brukar vara det dyraste; men här har alltså en förändring skett i Stockholm.

Vidare kan man även peka på att en flyttfirma i Stockholm även tvingats bli mer kundmedvetna och inriktade både på ett bättre bemötande och en mer personlig service; något som också naturligtvis är glädjande då flyttgubbar generellt kan uppfattas som lite buttra och sura. Det handlar alltså numera enbart om guld och gröna skogar då man talar om en flyttfirma i Stockholm numera? Nej, det gör det faktiskt inte.

Anlita rätt flyttfirma i Stockholm

Att konkurrensen ökat i Stockholm innebär inte att alla verksamma flyttfirmor är bra och alltid lämnar perfekt jobb bakom sig – så är det verkligen inte. En flyttfirma i Stockholm kan nämligen skilja sig ganska radikalt i hur hög kvalitet den håller jämfört men en annan och som kund kan detta vara en svår nöt att knäcka då man ska välja.

Det enda sättet här är att kolla upp referenser i form av tidigare kunder som denna flyttfirma i Stockholm utfört arbeten hos och därmed skaffa sig en bättre bild av hur pålitlig den är.

Om en flyttfirma inte kan göra detta så ska man nog ta detta som en liten indikation på hur pass bra och duktig den är och istället anlita en annan i Stockholm; det finns, som sagt, ett väldigt stort urval. 

18 Mar 2017