Behöver du flyttstädning på Södermalm?

Behöver du flyttstädning på Södermalm? Om det är dags för en flytt på den populära stadsdelen kan det vara svårt att hitta rätt städfirma på Södermalm. Det finns många städfirmor, men vilken är rätt? Vad som är rätt, kanske varierar från person till person, kanske du menar, men det anser inte vi. Då finns det vissa kriterier som gäller för alla som är rätt städfirma för uppdraget att städa så att flyttstädningen blir godkänd antingen av en hyresvärd eller av nästa bostadsägare. Här stället i upp de kriterier som är viktiga för att en flyttstädning ska anses vara bra.

1. Noggrann flyttstädning

För det första måste en städfirma utföra en noggrann flyttstädning för att den ska bli godkänd. En noggrann flyttstädning innebär att allting mellan golv och vägg är rengjort. Det är det enda som krävs, vilket inte är så lite. Man måste alltså rengöra golv, väggar, innertak och allt som finns i inredningen, såsom köksskåp, toalettstol, handfat, badkar, dörrar, fönster, fönsterbrädor, element och vägglister, liksom golvlister. Först är allt det är rengjort godkänns flyttstädningen.

2. Företaget ha F-skattsedel

Städfirman som kommer och utför flyttstädningen på Södermalm måste ha en egen F-skattsedel för att man ska få dra av på Rut-avdraget för arbetskostnaden. Annars är avdraget ogiltigt. Det är mycket viktigt att känna till innan man ska bestämma en städfirma som kommer ut och gör flyttstädningen på Södermalm.

3. Ha egen ansvarsförsäkring

Det är bra om städfirman har egen ansvarsförsäkring vilket gör att de kan ta ekonomiskt ansvar ifall att något händer. Det visar på att företaget är ansvarsfullt och tänker på konsekvenserna ifall något skulle hända.

4. Erbjuda nöjd-kund-garanti

Erbjuder de garanti på sitt arbete, ser de också till att städa till kunderna blir nöjda med deras städning. Skulle de inte bli det, kommer de i så all ut och städar tills det blir bra. Har de en nöjd-kund-garanti ser de till att alla parter i en flytt blir nöjda.

Välj rätt städfirma så alla blir nöjda

Välj rätt städfirma när du ska ordna med en flyttstädning. Tar du med alla kriterier när du ska bestämma dig för en flyttstädning vet du att du blir nöjd med resultatet och det är ju det viktigaste, eller hur? Det är viktigt med alla kriterierna för då kommer du inte att ångra att du anlitade det städföretaget. Om du hittar en sådan städfirma som uppfyller alla kriterier har du tur. Så tveka inte.

22 Jul 2019